Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Μαύρο στην Ντόρα Μητσοτάκη!«Ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι κυοφορούνται και αναμένονται εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ...»
Δ. Χατζησωκράτης, άρθρο στο Παρόν.


Με το παραπάνω απόσπασμα, σε ένα άρθρο τιτλοφορούμενο «Να αφουγκραστούμε το λευκό, άκυρο και την αποχή» (δηλαδή να γλείψουμε τα αυτιά όσων απείχαν, όπως έχουν κάνει ήδη όλες οι πολιτικές παρατάξεις και οι περισσότεροι αρθρογράφοι των ΜΜΕ), ο Δ. Χατζησωκράτης της Δημοκρατικής Αριστεράς καλωσορίζει το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη (Μητσοτάκη).

Της πολιτικού που υπάρχει μόνο ως κόρη του αρχιερέα της διαπλοκής και χήρα του άτυχου Παύλου Μπακογιάννη, που διετέλεσε Δήμαρχος Αθηναίων και υπουργός (μεταξύ άλλων, Υπουργός Εξωτερικών) με παροιμιώδη επιτυχία, της οποίας ο νυν σύζυγος, εφοπλιστής, λύνει και δένει στο χώρο του αθλητισμού, και ο κουμπάρος, επίσης εφοπλιστής, εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατέχει και το 25% των μετοχών του ΣΚΑΪ, που την αβαντάρει συστηματικά. Που η οικογένειά της βρίσκεται πίσω από όποια πέτρα του σκανδάλου Ζήμενς και αν σηκώσεις, και γι' αυτό εξάλλου άφησε, ως υπουργός Εξωτερικών, τον κ. Καραβέλα να διαφύγει. Που έχει μαζέψει (ή θα μαζέψει) τη σάρα και τη μάρα στο νέο κόμμα της, από Μαρκογιαννάκηδες μέχρι τον ακροδεξιό Βορίδη, όλα βεβαίως υπό την επένδυση ενός μοντέρνου, φιλελεύθερου προσωπείου που έντεχνα συντηρείται από τα φιλικά της ΜΜΕ.

Χίλιες φορές, λοιπόν, Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που είναι παλαιοκομματικός δεξιός και το λέει, που έχει διορίσει τη μισή Μεσσηνία και δεν το κρύβει, που έχει ακραίες απόψεις στα εθνικά θέματα και διασυνδέσεις με τους κύκλους του Δικτύου 21 και όλοι το ξέρουν. Το κόμμα της Ντόρας μόνο αρνητικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει στην υπό εξέλιξη αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων, και η Δημοκρατική Αριστερά, ή οποιοσδήποτε σκεπτόμενος πολίτης, δεν έχει κανέναν λόγο να το χαιρετίζει. (Το μόνο που μπορεί κανείς να της αναγνωρίσει, κύριε Χατζησωκράτη, είναι ότι διαθέτει έτοιμη και πλήρη ιστοσελίδα από την ημέρα ίδρυσης του κόμματός της, ενώ εσείς ακόμη χρησιμοποιείτε την παλιά ιστοσελίδα της Ανανεωτικής Πτέρυγας.)

2 σχόλια:

  1. Πασοκ+Ντορα+Κουβελης.. τι να λεμε τωρα.. Περσινα ξινα σταφυλια, που λεει κι η παροιμια.
    Αυτοι αποφασιζουν για μας, πριν απο μας -για το καλο μας, εννοειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ροδιά, αυτό το «περσινά ξινά σταφύλια» ας το αφήσουμε για την Παπαρήγα. Το να βάζεις τον Κουβέλη στο ίδιο τσουβάλι με την Ντόρα είναι τελείως άστοχο, προϊόν των (δήθεν και μη) «αντιμνημονιακών» ΜΜΕ που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Το ότι υπάρχουν κάποιοι μέσα στη ΔΑ που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει Μητσοτακέικο, δε σημαίνει ούτε ότι αυτή η άποψη εκφράζει πολλούς, ούτε ότι ανήκουν στο ίδιο τσουβάλι με την Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Politics, math and more...

Ένα ιστολόγιο.